Så er det nu! For syvende år i træk kan du nu indstille kandidater til OdsHædring, der afholdes den 2. februar 2024 i Vallekilde-Hørve Kultur- og Idrætscenter. Det årlige pris- og hædringsshow hylder de enestående bidrag fra enkeltpersoner, virksomheder og foreningslivet i Odsherred.

Så er det nu! For syvende år i træk kan du nu indstille kandidater til OdsHædring, der afholdes den 2. februar 2024 i Vallekilde-Hørve Kultur- og Idrætscenter. Det årlige pris- og hædringsshow hylder de enestående bidrag fra enkeltpersoner, virksomheder og foreningslivet i Odsherred. En aften, hvor vi fremhæver lokalsamfundets mangfoldighed, talenter og stærke bidrag. Kender du én, der skal hædres denne aften?

Sæt pris på Odsherred
OdsHædring er det årlige pris- og hædringsshow, der hylder den særlige indsats eller det fremragende bidrag til Odsherred. Arrangementet har til formål at anerkende og fejre virksomheder, kulturliv, foreningsliv, enkeltpersoner, de grønne tiltag og unge, der har gjort en positiv forskel.
OdsHædring afholdes fredag den 2. februar 2024 i Vallekilde-Hørve Kultur- og Idrætscenter. Denne aften samles vi som kommune og lokalsamfund for at fejre og hædre de præstationer, der gør Odsherred til noget særligt. I igen i år kan du være med til at skabe et mindeværdigt pris- og hædringsshow til OdsHædring 2023/24 samt indstille kandidater, der kan have stor betydning for den enkelte. Dette er en lejlighed til at samle Odsherred og fremhæve det vi kan være stolte af.

Indstil én, der fortjener at blive hædret
Fra den 15. september til den 15. oktober 2023 har Odsherreds borgere mulighed for at indstille kandidater til en lang række priser. Igen i år er det muligt at indstille kandidater til de tre erhvervspriser, Fødevareprisen, Vækstprisen og Iværksætterprisen, hvor det handler om at anerkende og belønne de fremragende indsatser og innovative ideer inden for erhvervslivet i Odsherred.

Du kan også hylde en enkeltperson eller gruppe, der har gjort en bemærkelsesværdig indsats for at fremme kulturlivet eller kunst i Odsherred, ved at indstille personen til Kulturprisen. Måske du benytter dig meget af det lokale foreningsliv? I så fald kan du anerkende den/dem, der er med til at berige fritidsmulighederne og foreningslivet i Odsherred gennem frivilligt arbejde og engagement, via en indstilling til Fritidsprisen.

Ungekulturprisen er med til at hædre de talentfulde unge mennesker, der har skabt en bemærkelsesværdig indsats. Mangfoldighedsprisen hædrer enkeltpersoner eller grupper, som arbejder for at fremme inklusion og mangfoldighed i Odsherred. Handicapprisen anerkender indsatser, der er med til at forbedre livskvaliteten for mennesker med handicap i vores samfund. Grøn Pris går til en person, gruppe, forening, institution eller virksomhed, der har gjort en særlig indsats på det grønne område. i
Kender du én, som har ydet en præstation i særklasse og dermed vundet medalje ved OL, PL, VM, EM, NM, Landsmesterskab (DGI) eller Danmarksmesterskab? Så fortjener vedkomne i den grad også at blive hædret til OdsHædring ved hædringen Årets Idrætspræstationer.

Sidst men ikke mindst kan du indstille kandidater til Odsherred Påskønner, der er hele Odsherreds pris. Kender du én, som fortjener en særlig anerkendelse, fordi vedkomne har gjort en nævneværdig indsats for Odsherred på tværs af kategorierne? Så har du muligheden nu.

Hver enkelt prisejer, herunder råd, nævn og udvalg, står efterfølgende for at udvælge de nominerede til priserne. Odsherred Påskønner har som den eneste pris en afstemning af de tre nominerede, hvor alle kan stemme på netop den, de synes fortjener prisen. Alle prismodtager modtager et diplom, blomster, check og en særlig Gerdastauette.

Alle er hermed opfodret til at deltage i indstillingsprocessen samt at brede budskabet om OdsHædring og dets priser. Vær med til at synliggøre de gode indsatser og give en skulderklap til netop den eller de, som du synes fortjener en ekstra hæder.

Find mere information om de enkelte priser og hædringer på OdsHædrings hjemmeside. På hjemmesiden finder du også retningslinjerne for de enkelte priser samt det online indstillingsskema.

Læs mere Odshædrings hjemmeside
Odshædrings hjemmeside

Kilde

Foto: ABW