Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Nykøbing Sjælland i tidsrummet 2023/09/06 til 2023/09/19.

Brandundersøgelse – Bakkelodden, Nyrup, Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 07.57 fik politiet via alarm 112 melding om, at brandvæsnet var rykket ud til ildebrand i et sommerhus på Bakkelodden i Nyrup ved Nykøbing Sj.

Politiet kunne sammen med brandvæsnet konstatere, at der var brand i området ved en terrasse på sommerhusets ene side, men der var ingen personer til stede i huset.

Branden blev hurtigt slukket, men der var sket skader på terrassen, en trævæg i selve sommerhuset og på dele af tagkonstruktionen.

Sommerhusets ejer blev underrettet om branden, hvis årsag skal undersøges nærmere af politiet ud fra en mistanke om, at elektriske installationer på terrassen kan være en medvirkende årsag til brandens opståen.

Færdselsuheld – Egebjergvej, Abildøre, Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 08.47 fik politiet via alarm 112 melding om, at to biler var stødt sammen på Egebjergvej lidt syd for Egebjerg, så redningspersonale var sendt til uheldsstedet.

På uheldsstedet traf politiet redningspersonale fra to ambulancer, en akutbil og det lokale brandvæsen i færd med at tilse og hjælpe især de to førere af de to personbiler, der var involveret i uheldet.

En lægehelikopter ankom også til uheldsstedet og fløj efterfølgende en 37-årig mand fra Vig til Rigshospitalets traumecenter, efter han var blevet frigjort fra sin beskadigede personbil. En 28-årig mandlig passager i bilen var kommet ud uden at være kommet til skade som følge af uheldet.

En 25-årig kvinde fra Nykøbing Sj. blev reddet ud af sin personbil og i en ambulance bragt til sygehuset i Holbæk, hvor hun blev indlagt til behandling for indre kvæstelser som følge af sammenstødet. Et barn i hendes bil blev også bragt til skadestuen, men var sluppet uden behandlingskrævende skader.

Politiet fik klarlagt, at den kvindelige bilist i sin personbil var kørt ad Egebjergvej i sydlig retning og af ukendte årsager formentlig var kommet lidt for langt mod venstre på en lige vejstrækning, så der skete et sammenstød med en personbil, som den mandlige part førte i nordlig retning.

Beskadigelser på venstre del af fronten på mandens bil havde besværliggjort redningen af ham, da han skulle reddes ud af bilen.

Politiet fik rutinemæssigt udtaget en blodprøve af den kvindelige bilist for at få kontrolleret, hvorvidt hun kunne være påvirket af enten alkohol eller narkotika under kørslen. Det vil analyseerklæringerne fra de udtagne blodprøve give svaret på senere.

Den 37-årige blev indlagt på Rigshospitalet til behandling for knoglebrud i benene, men meldes i stabil tilstand og uden for livsfare.

Politiet var færdige på uheldsstedet kl. ca. 11.00, hvor trafikken kunne normaliseres ad Egebjergvej.

Færdselsuheld – Nykøbingvej / Rugskovvej / Kragerupgårdsvej, Ørslev, Ruds-Vedby – Kalundborg

Kl. 14.59 rykkede politiet ud til et sammenstød mellem en bus og en personbil krydset Nykøbingvej-Rugskovvej-Kragerupgårdsvej.

Det viste sig, at en 67-årig mandlig buschauffør som fører af en rutebus var kørt ad Rugskovvej frem til krydset ved Nykøbingvej, hvor han ville fortsætte ligeud ad Kragerupgårdsvej mod vest.

I forbindelse med passage af Nykøbingvej blev bussen påkørt på sin højre side af en personbil, som en 28-årig mand fra Dianalund førte ad Nykøbingvej mod syd.

Begge køretøjer fik skader som følge af sammenstødet, men ingen af de to førere pådrog sig behandlingskrævende skader.

Politiet optog rapport om uheldet ud fra en mistanke om, at færdselslovens vigepligtsbestemmelser kan være blevet overtrådt. Kl. ca. 16.45 var de implicerede køretøjer blevet nødflyttet fra uheldsstedet.

Indbrud i Perioden

Klint Strandvej, Nykøbing Sj.
Bøsserup Mark, Bøsserup, Nykøbing Sj.
Gelstrupvej, Nykøbing Sj.