Midsommeren fejres ved en stemningsfuld musikgudstjeneste, hvor ord og toner går hånd i hånd for at forkynde Johannes Døberens budskab: ‘Efter mig kommer Verdens Frelser, hvis Ord skal brænde i menneskenes sjæle som gløderne fra et bål.’

Denne helt særlige aften på året får vi besøg af to dygtige musikere, som tilsammen udgør ‘Duo Bernsted/Avakian’ og består af violinist Christine Bernsted og bratschist Anna Avakian. De vil spille musik af komponister som Gliére, Halvorsen og Hoffmeister.

Duoen er forholdsvis ny, men har spillet sammen i andre kammermusiksammenhænge mellem 2014-2017, imens de gik på konservatoriet.

Siden da har de hver især udmærket sig som solister og kammermusikere i både Danmark og udlandet.

Christine Bernsted (f.1994) har markeret sig som prisvinder ved adskillige internationale violinkonkurrencer, herunder 1. priser i konkurrencer, der har ført til hendes debut i Berliner Philharmoniens Kammermusiksaal, i Weill Recital Hall, Carnegie Hall og i Royal Albert Hall.

Christine har fremført kammermusik og solo recitals i musikfestivaler i Danmark såsom Copenhagen Summer Festival og Bornholms Musikfestival samt i koncertsale såsom Den Sorte Diamant, DR Koncerthuset, Musikhuset Århus, Tivolis koncertsal, Glyptoteket og Davids Samling.

Anna Avakian (f. 1992), har udmærket sig både som solist, kammermusiker og pædagog. Hun har fremført solo- og kammermusikkoncerter i både ind- og udland, bla. i ‘Arno Babadjanyan Concert Hall’ i Armenien og under Yerevan International Musicfestival i 2018.

Hun har også spillet koncerter i bla. Polen, Tyskland og Frankrig og har en særlig kærlighed for kirkekoncerter, hvor hun har spillet i både Roskilde Domkirke, Maribo Domkirke, Odense Domkirke, Trinitatis kirke mv.

Kirkekoncerter kan noget helt særligt. Musikken får et magisk frirum, hvor publikum kan komme helt tæt på musikken i en mere intim sfære. Fri entré.

Det foregår søndag d. 23. juni 2024, kl. 17:30 i Nykøbing Sj. Kirke, Holtets Plads 4, 4500 Nykøbing Sj.

Kilde

Foto: ABW