Oplev Stine Michels musikalske fortolkning af Inger Christensens mesterværk ‘Sommerfugledalen’. Et fængslende hybridarrangement, der svæver et sted mellem musik og litteratur.
Med en helt særlig indlevelse og jordforbindelse har sanger, komponist og forfatter, Stine Michel skrevet musik til Inger Christensens anmelderroste sonetkrans ’Sommerfugledalen’. Et mesterværk, som mange mener burde have fået Nobelprisen i litteratur.

Vær med til en helt særlig koncertoplevelse, der blander musik og litteratur, når Stine Michel opfører ’Sommerfugledalen’ i Pakhuset sammen med gæstesolist Henrik Goldschmidt.

Den musikalske fortolkning er både nærværende og vedkommende og er ifølge Stine Michel også et forsøg på at genoplive Inger Christensens forfatterskab til en helt ny målgruppe: ”En af mine ambitioner med det her musikalske projekt er at lade musikken åbne sproget, så ’Sommerfugledalen’ ikke “bare” bliver for litterater og digtinteresserede. Tænk, hvis jeg kunne nå bredere ud og åbne flere læsere for Inger Christensens forfatterskab”, siger Stine Michel.

Koncerten byder på musik inspireret af folk, mellemøstlige klange og klassik sangskriver tradition. Derudover er der syet særlige sommerfuglekåber, som tilfører koncerten et smukt visuelt udtryk. Kåberne er skabt af kunstneren Signe Find Larsen.

Det foregår d. 16.04.24 klokken 20.00 i Pakhuset kulturhus.

Musikerne er:
Stine Michel, vokal og guitar
Henrik Goldschmidt på obo, klarinet og fløjte
Jesper Uno Kofoed på trommer og kor
Henrik Kunz på bas og kor
Robert Dueholm Stenbäck på guitar, keys og kor

Bestil billetter

Kilde

Foto: ABW