Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Nykøbing Sjælland i tidsrummet 2023/05/09 til 2023/05/23.

Mand sigtet for blufærdighedskrænkelse – Nykøbing Sj. – Odsherred

En 32-årig mand fra Litauen blev tirsdag aften anholdt som mistænkt for at have krænket to piger i bussen i Nykøbing Sj. mandag eftermiddag.

Politiet traf i anden anledning den 32-årige ved Holbæk sygehus, hvorefter han blev anholdt og sigtet for blufærdighedskrænkelse over for to piger på 15 og 16 år i Nykøbing Sj., da de opholdt sig i en bus og blev befamlet forskellige steder på deres kroppe.

Den anholdte litauer blev afhørt til sagerne og efterfølgende løsladt. Sigtelserne er opretholdt, så han kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne strafferetlig skal afgøres.

Mand slået i hovedet – Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 06.15 fik politiet via alarm 112 melding om, at den ene af to påvirkede mænd, der havde været i slagsmål med hinanden, nu løb rundt på Havnegade og måske medbragte en totenschlæger.

Et par patruljer kørte til området, hvor politiet fik kontakt til en lettere spiritus-/narkopåvirket, 35-årig mand fra Nykøbing Sj., som oplyste at være blevet slået i hovedet et par gange med en totenschlæger, som en bekendt var i besiddelse af. De havde begge opholdt sig på den 35-åriges bopæl, men den bekendt var pludselig blevet voldelig og verbalt truende over for den 35-årige.

Efter volden var den bekendte flygtet fra stedet, men politiet fandt ham på en parkeringsplads ved et supermarked på Madvigs Plads. Den bekendte var også påvirket af spiritus og blev identificeret som en 26-årig mand fra Korsør, der var i besiddelse af en totenschlæger.

Den 26-årige blev anholdt kl. 07.05 som mistænkt for grov vold mod den 35-årige, som blev sendt på skadestuen for at blive undersøgt for eventuelle skader som følge af volden.

Den anholdte blev bragt til politistationen i Roskilde til afrusning og efterfølgende afhøring i voldssagen og overtrædelse af våbenlovgivningen i forhold til totenschlægeren. Politiet vil herefter tage stilling til, hvad der videre skal ske med den 26-årige mand, når den uopsættelige efterforskning er afsluttet.

Piger befamlet af fremmed mand – Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 18.05 modtog politiet en henvendelse fra pårørende til en 15-årig pige fra Nykøbing Sj., som sammen med en 16-årig veninde var blevet befamlet af en fremmed mand.

Pigerne var ved Nykøbing Sj. station steget ind i en bus, hvor de på skift var blevet befølt flere steder på kroppen af den fremmede mand, der bagefter var forsvundet fra området.

Politiet fik afhørt de to piger om deres oplevelser, og ud fra deres forklaringer samt øvrig efterforskning i sagen har politiet allerede nu mistanke til en bestemt mand, der vil kunne mistænkes for at have krænket pigernes blufærdighed i bussen. Ham vil politiet snarest få sigtet og afhørt til sagen.

Indbrud i Perioden

Øvej, Klint Strand, Nykøbing Sj.