Perthus Hundepension
Kalundborgvej 45
4540 Fårevejle
30 30 96 29
kontakt@perthushundepension.dk

Følg Perthus Hundepension på Facebook

Hundepension i skønne landlige omgivelser
Perthus Hundepension i Fårevejle slog dørene op lørdag den 1. juli 2023. Byrådsmedlem Thomas Adelsskov klippede snoren, mens gæsterne kunne nyde lidt lækkert at spise og drikke. På åbningsdagen var kun de tobenede velkomne, men efterfølgende har det været de firebenedes tur til at slå deres folder på gården, der danner rammen om hundepensionen.

De har 9 store værelser til hundene. Ydermere har de et 4 hektar stort skovområde opdelt i folde, hvor hundene bliver luftet enten alene eller sammen med gode hundekammerater.

Alle hunde skal have det godt
Daglig leder af hundepensionen er Trine Perthu, som har den lovpligtige hundeholder uddannelse, er certificeret opdrætter samt uddannet i stress og adfærdshåndtering af hunde.

”Min drøm er at skabe et trygt og roligt sted for hunde i alle aldre og størrelser, da jeg om nogen ved at det er en tillidssag at lade sin hund passe uden for det trygge hjem. Jeg har været omgivet af hunde hele mit liv, og jeg har en rigtig god forståelse for at hver enkelt hund ikke kun er forskellig i race, men også af sind og skal behandles derefter. Nogle hunde har brug for fred og ro og kun stille menneskekontakt, mens andre har brug for leg, aktivering og samvær med gode hunde kammerater. Her er der plads til det hele – mit hjerte banker nemlig for at alle hunde skal have det godt og jeg glæder mig til at byde din hund velkommen i Perthu Hundepension,” siger Trine Perthu.

Når din hund flytter ind på pensionatet, kan den nyde godt af masser af plads, egne løbegårde, daglige gåture samt dæmpet musik døgnet rundt. Det er alt sammen medvirkende til at skabe et roligt og stressfrit miljø for de hunde, der er på ferie på gården i Fårevejle.

”Hundepensionen er overvåget, så vi altid har mulighed for at se, alt er som skal være uden at forstyrre hundene. Pensionen har ligeledes alarmsystem med røgalarmer, samt overvågningssystem ude og inde, hvilket gør det trygt og sikkert for alle,” siger Trine.

Dagpleje og weekendpleje
Perthus Hundepension tilbyder fleksible pasningsaftaler. Udover feriepasning tilbydes dagpleje og weekendpleje.
Hvis du har en travl hverdag med lange arbejdsdage eller arrangementer, som strækker sig ud over de timer, din hund kan være alene hjemme, er dagpleje hos Perthus Hundepension en perfekt løsning for hunde, der har brug for selskab i løbet af dagen. Din hund i dagplejen deltager nemlig på lige vilkår med de andre gæster i pensionen og nyder godt af de samme hyggelige rutiner.

Perthu Hundepension tilbyder også weekenddagpleje til hunde, hvis dig der har arbejde eller arrangementer i weekenden. Weekenddagplejen er tilgængelig både lørdag og søndag uden for højsæsonen. Ligesom dagplejen i hverdagen følger hundene i weekenddagplejen samme rutine som de andre hund med lufteture, aktiviteter, fodring og kærlig omsorg.

En rolig nytårsaften
Nytårsaften er en festlig aften for de fleste mennesker, men for mange hunde kan det være en skræmmende oplevelse på grund af fyrværkeri og høje lyde. Derfor tilbyder Perthus Hundepension et nytårsophold i rolige omgivelser, væk fra byens larm og fyrværkeri, så hundene kan føle sig trygge og roligt tilpas.

Poteekspressen
Perthus Hundepension tilbyder at hente og bringe din hund, hvis du ikke selv har mulighed for det. ”Poteekspressen” kan køre med alle størrelser hunde, og har du mere end en hund klarer de også det.

Kontakt Perthus Hundepension

sølvpartner