Igen i år samarbejder Nykøbing/Rørvig Jazzfestival og Pakhuset sammen til Vinterudgaven af Festivalen med en koncert i Pakhuset. D. 29 december kl. 15 – 17 spiller Jacob Fischer Hammondorgan Trio i Pakhuset.

Jacob Fischer indspillede live på La Fontaine for nogle år siden CD´en “Blues” med Martin Schack på orgel. Her giver de deres bud på Bluesens mange forklædninger i jazzen. Men mon ikke der i anledning af julen og nytåret spilles numre fra Jacob Fischer´s Jule CD “X-mas friends” og en lækker udgave af “What are you doing new years” ?

Martin Schack er ved at etablere sig som en af de helt store orgelbetvingere på jazzscenen. Han har sit eget orkester Schackmates og har bl.a. akkompagneret James Browns gamle saxofonist Pee Wee Ellis og har i 2022 været på lang turne med Niels Hausgård.

Trommeslageren Tom Jensen har mange hørt. Måske med Jacob Fischers Kvartet, som spillede på årets sommerudgave af Nykøbing/Rørvig Jazzfestivalen, men ellers i Cirkusrevyen, med Stig Rossen og mange andre populære kunstnere. Men Tom er også en fremragende jazztrommeslager, hvilket man kan forvisse sig om til denne koncert.

Frontfiguren, som efter at have købt hus i Havnebyen, næsten er lokal, er en særdeles rutineret herre hvis guitarspil mange vil kende fra sine 15 år i Svend Asmussens kvartet eller fra de mange tusinde koncerter med bl.a Finn Ziegler og Hugo Rasmussen. Han har gennem årene været en flittig gæst i Pakhuset, hvor han også har indspillet en anmelderrost live CD med Henrik Hartmans trio.

Line-up
Jacob Fischer : guitar
Martin Schack : Hammond orgel
Tom Jensen : trommer

Praktisk
Entré: 75 kroner. Billetter kan købes på Billetto.dk. Usolgte billetter købes i døren fra kl. 14 på spilledagen.

Læs mere her

Foto: SDL