Alle er velkomne, når Pakhuset, Aksen og PAKHUSgalleriet – BOK hver torsdag fra januar til juni inviterer indenfor til Folkekøkken med hyggeligt samvær og efterfølgende underholdning i form af enten lokal musik, dans, quiz og meget mere. Book din billet i forsalget.

Folkekøkkenet er en fast del af programmet for deres torsdage i Pakhuset. Det er et fællesskab, hvor borgere mødes på tværs af alder, køn og fritidsinteresser for at spise sammen og hygge sig. Maden bliver leveret af vores lokale kok, der altid disker op med både en kødret og en vegetarret. En hovedret koster kr. 80 (børn op til 12 år, kr. 30), mens dessert kan købes for kr. 15.  Efter spisning fortsætter aftenen med forskellig underholdning.

Billet
Du kan købe din madbillet og dessert på forhånd på hjemmesiden. Det har vi indført for at undgå lange køventetider inden Folkekøkkenerne.

Vælg mellem billet til tallerken med eller uden kød. *OBS! Drikkevarer bestilles i baren på aftenen*

Underholdning denne torsdag: Quiz om året der gik Vær med, når de efter maden quizzer i spørgsmål om det forgangne år 2023. Der er selvfølgelig præmier til de skarpeste hjerner.

Klik på begivenheden her. 

Foto ABW