Helledie – Tandrup Kock duo (klaver og cello)

Lørdag 18. maj kl. 12.

Helledie har studeret alle de store komponister og ladet sig inspirere af sine 20 år i smeltediglen USA, hvor hendes musik har har høstet fine anmelderroser bl.a. fra den landsdækkende amerikanske avis Los Angeles Times der skrev: “Hanne Helledies komposition for symfoniorkester var aftenens mest dragende opførelse – værket inviterede på smukke melodiske passager, og hendes manipulation af orkestrets klangfarver var udført med et sensitivt øre for kontrasterende teksturer og lyd.”
Rytmer fra Mellemøsten og Brasilien og flamenco fra Spanien har også efterladt et stærkt aftryk – og har affødt stemningsfulde titler som fx “Istanbul” og “En Nat i Sevilla”. Duoen spiller også toner af vores hjemlige sværvægter, Carl Nielsen, og tager en afstikker til Duke Ellingtons verden og til ældre nordisk musik med nyskabende og farverige fortolkninger.

Julie Tandrup Kock er uddannet i USA, Schweiz, Italien og Danmark og spiller jævnligt med, som har en international solistuddannelse og jævnligt spiller med alle de store orkestre bl.a. DR Symfoniorkestret.

Hent billet

Foto: ABW