I torsdags overrakte GF Vestsjælland både diplom og penge til de 5 udvalgte foreninger som modtagere af GF Fondens øremærkes fælleskabspulje.

GF Fonden har støttet lokale foreninger og projekter med op til kr. 30.000,- hvor fokus har været at involvere lokalområdet og fremme lokale fællesskaber.

Nedenunder ses de heldige prismodtagere :

– OKF (Odsherred Kulturhistoriske Forening) modtager penge til genanskaffelse af gamle legeredskaber, såsom hulahopringe, og udendørs mikadospil, som kan være med til at skabe sjove oplevelser og fællesskaber.
– Stenlille Gymnastik får penge til bolde, som kan bruges til deres ”Kom i form”- hold, som er både for mænd og kvinder i alle aldre.
– Fodboldklubben B73 fra Slagelse får penge til et bordtennisbord og en ny PlayStation, de har sørget for at åbne klubhuset tidlig om eftermiddagen, så både børn og voksne har et sted at være inden træning, og under kampene. Det tiltag har skabt et fantastisk fællesskab på tværs af hold og aldersgrupper
– Ældre Sagen i Sorø får penge til badmintonbolde, så deres badmintonhold kan blive ved med at mødes flere gange om ugen og dyrke sport i fællesskab.
– Lokalgruppen i Sorø får et tilskud til at oprette et fællesskab, hvor formålet med projektet er at mindske ensomhed for borgere i Sorø, og hvor de kan mødes om motion og fællesspisning.

Pressefoto