Skadedyrforbudt.dk
Gl. Skovvej 131A
4420 Regstrup
70404600
info@skadedyrforbudt.dk

Følg Skadedyrforbudt.dk på Facebook 

Skadedyr er ikke til at spøge med
Skadedyrforbudt.dk er et autoriseret skadedyrsbekæmpelsesfirma, der tilbyder hjælp til både private og erhverv i hele Region Sjælland og København. Hjemmehørende i Regstrup har de især mange faste kunder i Holbæk, men kører også meget gerne til Nykøbing Sjælland.

Firmaet hjælper med fjernelse og udryddelse af skadedyr såsom hvepse, mus, rotter og myrer, samtidig med at de tilbyder rydning og desinfektion af boliger i forbindelse med dødsfald. Mødet med skadedyr og problemer i den forbindelse er aldrig sjove, da det ofte kan være ganske besværligt og dyrt at bekæmpe dem, hvis man venter for længe. Skadedyrforbudt.dk kan hurtigt og effektivt hjælpe dig med alle skadedyrsproblemer på en miljøvenlig måde.

”Der er sket meget indenfor udvikling af giftfrie løsninger, og vi ønsker at være med helt fremme. Vi har gennem tiden investeret i forskelligt topmoderne udstyr, som dels skal sikre at bekæmpelsen er effektiv, dels at bekæmpelsen kan foregå giftfrit eller med mindst mulig miljøpåvirkning, og dels at din pris i sidste ende er så billig som mulig,” oplyser indehaver Jesper Andersen.

Bekæmper og forebygger skadedyr
Mange rammes på et eller andet tidspunkt af skadedyr, hvilket aldrig er belejligt. Skadedyrforbudt.dk kan i alle tilfælde gøre noget for dig, så skaderne forebygges eller minimeres. Firmaet har førstehåndskendskab til de mange forskellige former for bekæmpelse og forebyggelse, der findes.

Du kan enten booke en engangsaftale eller indgå en fast abonnementsordning, der på længere sigt vil sørge for, at du slipper for de gener, som skadedyrene kan forårsage. I deres abonnementsordning kan kunderne vælge mellem 20 forskellige slags skadedyr til en fast, månedlig pris. Og ikke mindst gennemsigtighed i priser og vilkår for ordningerne.

Skadedyrforbudt.dk giver behandlingsgaranti på de fleste opgaver, og de er naturligvis medlem af BRANCHEFORENINGEN FOR SKADEDYRSFIRMAER.

På deres hjemmeside kan du læse mere om de forskellige former for bekæmpelse af utøj og andre skadedyr, som firmaet tilbyder. Dine skadedyrsproblemer vil af Skadedyrforbudt.dk blive behandlet hurtigst muligt, og du kan ringe og få en uforpligtende snak om problemet, hvor du kan høre, hvordan du nemmest bekæmper og/eller forebygger mulige skadedyr.

Kunderne siger
”Service i verdensklasse! Jeg ringede til Jesper, fordi jeg til min store overraskelse opdagede at der var flyttet flagermus ind i udhænget på vores tag. Jeg ved at de er fredet og tænkte at det var noget rigtig møg, man ikke kunne komme af med igen. men Jesper beroligede mig og forklarede alt om hvad flagermus er for en størrelse, samt at de faktisk ikke foretrak at bo i et nyt hus som vores, hvorfor de formegentligt ville flytte af sig selv igen. Han foreslog at give det tid, og så lade os snakkes ved i efteråret, men efter 1 måned flyttede de af sig selv igen, præcis som Jesper havde forudsagt. Vil ikke tøve med at ringe en anden gang, og vil anbefale ham og hans firma til enhver der har brug for hurtig og kvalificeret hjælp til at slippe af med skadedyr” – Belinda

”Fik effektivt fjernet hvepsebo der var godt gemt. Tak for godt arbejde. Skadedyrforbudt.dk kan anbefales – også til de mere genstridige opgaver” – Kenn

”Jeg fik fjernet et hvepsebo i drivhuset. Skadedyrforbudt var der hurtigt, og boet blev hurtigt og effektivt fjernet. Alt i alt en god oplevelse. Kan kun anbefales, hvis skadedyr slår sig ned generende steder” – Lotte

Service i verdensklasse! Foto: Skadedyrforbudt.dk

sølvpartner