Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Nykøbing Sjælland i tidsrummet 2023/12/22 til 2024/01/09.

Kvinde forsøgt fuppet af falsk bankmand – Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 18.00 fik politiet en anmeldelse fra en 93-årig kvinde fra Nykøbing Sj. om en falsk bankmand, der havde forsøgt at fuppe sig til udlevering af hendes dankort med tilhørende PIN-kode.

Den 93-årige var tidligere på eftermiddagen blev ringet op af en fremmed mand, der præsenterede sig som ansat i Danske Bank. På grund af mistænkelige transaktioner på den 93-åriges bankkonti blev opfordret til at aflevere dankortet i banken, men det var hun forhindret i. Den falske bankmand tilbød derfor afhentning af dankortet med PIN-kode på den 93-åriges bopæl.

Kort efter dukkede en fremmed mand op, og under ophold på den 93-åriges bopæl ringede et familiemedlem. Under samtalen med familiemedlemmet gik det op for den 93-årige, at der var tale om fup.

Da den falske bank havde overhørt dele af samtalen, herunder afsløringen af fupnummeret, fik han travlt og flygtede fra den 93-åriges bopæl uden dankortet.

Politiet har optaget rapport om fupnummeret og forsøger at få identificeret den falske bankmand, der blev beskrevet som: mand, spinkel af bygning, brunligt hår, dansktalende og iført sort vinterjakke med pelshætte.

Indbrud i Perioden