Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Nykøbing Sjælland i tidsrummet 2023/08/15 til 2023/08/29.

Brændte frikadeller skabte røg – Holsts Have, Nykøbing Sj.- Odsherred

Kl. 15.26 kom et alarmopkald fra en nabo om at en røgalarm var gået i en to-etagers bygning på Holsts Have i Nykøbing Sj. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor ældre mand blev reddet ud og tilset i ambulance. Det viste sig, at der var gået ild i en gryde med frikadeller på komfuret, og det havde givet røgudvikling. Beboeren kom ikke noget til, og der skete ingen brandskade på boligen. Politiet kunne fortsætte til andre opgaver.

Narkokørsel – Egebjergvej, Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 03.05 kørte en patrulje på Egebjergvej i Nykøbing Sj., hvor de standsede en 34-årig lokal man i en rutinekontrol. Den 34-årige blev testet med narkometeret, som viste sig at han var påvirket af hash. Han blev sigtet, anholdt og fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt.

Savnet person – Nordre Strandvej, Lumsås, Nykøbing Sjælland

Kl 19.37 fik politiet melding om, at en 73-årig kvinde var forsvundet på stranden ved Sonnerup. Kvinden, der lider af alzheimers, var forsvundet under en gåtur med et familiemedlem. Politiet efterlyste kvinden offentligt og brandvæsnet blev tilkaldt for at hjælpe i eftersøgningen med en drone. Efter små to timer blev politiet kontaktet af en borger, der havde fundet den forsvundne 73-årige i god behold.

Indbrud i Perioden

Holtets Plads, Nykøbing Sj.