Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Nykøbing Sjælland i tidsrummet 2024/05/02 til 2024/05/14.

Brand i stråtækt hus – Troldhøjvej, Nyrup, Nykøbing Sj. – Odsherred

kl. 17.39 gik der ild i et stråtag i en længe på en gård på Troldhøjvej. Politi og brandvæsen kørte frem, hvor det viste sig at ilden var startet, da en grill var optændt tæt på huset, så der var gået ild i taget. Klintvej og Troldhøjvej blev afspærret mens slukningsarbejdet stod på, og det brændte kraftigt i den ene længe, men brandvæsnet fik slukket ilden. En mandlig beboer blev sigtet for uforsigtighed med ild.

Fuld mand slog på biler – Svanestræde, Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 10.40 kom et alarmopkald om, at en fuld mand råbte og slog på biler foran bager i Svanestræde. En bilejer havde fået skader på sin bil, og anmeldte manden for hærværk. Manden forlod herefter stedet, men politiet fandt frem til en 39-årig lokal mand, som blev sigtet for hærværk. Han blev kortvarigt anholdt og kørt hjem, da han var så spirituspåvirket, at han ikke egnede sig til at færdes på gaden. Bilejeren skal nu opgøre sit krav i sagen, hvorefter den 39-årige vil høre mere fra politiet.

Løb fra stedet – Havnegade, Nykøbing Sjælland

Kl 23.25 kørte lokalpolitiet forbi en beværtning i Havnegade. Da en mand på stedet fik øje på patruljen valgte han at løbe fra stedet. Han blev eftersat til fods af patruljen, der kort efter fik standset ham. Det viste sig, at han var i besiddelse af en lille smule amfetamin gemt i den ene sok. Han blev sigtet for besiddelse og desuden meddelt forbud mod at komme på baren.

Lørdag – søndag

Ukrudtsbrænder årsag til brand – Læsøvej, Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 13.10 kørte politi og brandvæsen til brand ved et hus på Læsøvej i Nykøbing Sj. En mandlig beboer havde tidligere på dagen brændt ukrudt med en gasbrænder, og en glød havde fået fat i noget affald, som stod tæt på huset.

Ilden spredte sig til udhænget på huset, men blev slukket før den fik rigtig fat. Beboeren blev sigtet for at overtræde beredskabsloven om uforsigtighed med ild og kan forvente en bøde i sagen.

Unge ville ryge hash – Egebjergvej, Nykøbing Sjælland

Kl 21.00 gik lokalpolitiet på fodpatrulje i området ved Nykøbing Sjælland stadion. De traf en gruppe på fem unge, der netop havde gjort klar til at ryge hash ved hallen. De unge var i alderen 16-18 år og politiet tog efterfølgende kontakt til deres familier.