Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Nykøbing Sjælland i tidsrummet 2023/11/28 til 2023/12/12.

Brandundersøgelse – Rørvigvej, Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 23.43 rykkede brandvæsnet og politiet ud i anledning af en anmeldelse om ildebrand i en container på Rørvigvej mellem Quistgårdsvej og Rosendalen i Nykøbing Sj.

Brandvæsnet fik hurtigt slukket branden, hvis årsag ikke umiddelbart kunne fastllægges. Politiet skal nu undersøge, hvorvidt f.eks. fyrværkeri kan have været medvirkende årsag til brandens opståen. Ingen kom til skade ved branden.

Mand sigtet for narkosalg – Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 18.00 bankede to lokalbetjente på ved en lejlighed i Nykøbing Sj. by, da politiet havde fået tips om muligt narkosalg fra adressen. Der lugtede af hash fra lejligheden, hvor der opholdt sig to mænd og en kvinde. De indrømmede at der var blevet røget hash dagen forinden til en fødselsdag, men den kraftige lugt tydede på, at der netop var blevet røget.

Betjentene undersøgte derfor lejligheden nærmere, og på stuebordet lå der flere klumper hash synligt fremme, men der var også “baner” af kokain og amfetamin. Patruljen ransagede hele lejligheden, hvor der i alt blev fundet en pose med ca. 15 gram kokain, 88 gram hash og 19 gram skunk. Lejlighedens 36-årig beboer blev anholdt og sigtet for narkosalg, da betjentene under ransagningen fandt tegn på, at han havde solgt narko til andre.

Efter en tur på stationen til afhøring og sagsbehandling blev den 36-årige løsladt, men hans stoffer blev beslaglagt og senere kan han forvente at høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Indbrud i Perioden

Algade, Nykøbing Sj.

Grønnehavestræde, Nykøbing Sj. (forsøg)
Johs. Olsens Vej, Nykøbing Sj.