Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Nykøbing Sjælland i tidsrummet 2023/10/31 til 2023/11/14.

Færdselsuheld – Odsherredvej, Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 09.51 var en lokal patrulje fra politistationen i Nykøbing Sj. hurtigt fremme ved en bilist, der var forulykket på Odsherredvej lidt nord for tilkørslen fra Vesterbro i Nykøbing Sj.

Der var tale om en 75-årig kvindelig bilist fra Nykøbing Sj., som stadig befandt sig i sin bil, der lå på venstre side på vejen. Hun blev reddet ud med hjælp fra brandvæsnet og ambulancepersonale, der også var kommet til stedet.

Den 75-årige blev kørt til kontrol på skadestuen, men var sluppet uskadt fra uheldet, der skete, da hun under kørsel ad Odsherredvej i nordlig retning af ukendte årsager kom op på autoværnet og væltede om på venstre side.

Ingen øvrige trafikanter blev involveret i uheldet, som politiet blot registrerede omstændighederne ved.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Klint Strandvej, Nyrup, Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 03.40 var en bilist forulykket på Klint Strandvej i en vejkurve ved sidevejen Udlodden ved Nykøbing Sj.

Politiet fik på uheldsstedet kontakt til en 21-årig mand fra Nykøbing Sj., der i en personbil var kørt ad Klint Strandvej mod øst. I vejkurven ved Udlodden havde han mistet kontrollen over bilen, som var kørt af vejen og ind i et plankeværk på vejens sydlige side.

Den 21-årige var sluppet uskadt fra uheldet, men han blev anholdt, da politiet kunne mistænke ham for at være påvirket af både spiritus og narkotika under kørslen.

Den 21-årige fik derfor i forbindelse med sigtelserne for både spiritus- og narkokørsel udtaget blodprøver til nærmere undersøgelse for alkohol og euforiserende stoffer.

Ingen øvrige trafikanter var involveret i uheldet, som politiet har optaget rapport om og nu afventer resultaterne fra analyseerklæringerne fra de udtagne blodprøver.

Kvæstet ved træfældning – Hyldebærstien, Ebbeløkke, Nykøbing Sj.

Kl. 10.52 fik politiet via alarm 112 melding om, at en person var kommet til skade i forbindelse med træfældning ved et sommerhus på Hyldebærstien på Sjællands Odde, så en ambulance var sendt til stedet.

Politiet kørte til sommerhusets adresse, hvor der var tydelige spor efter fældning af større træer, men ingen personer til stede.

Efterfølgende fik politiet klarlagt, at en 75-årig kvinde sammen med sin mand havde fældet træer på sommerhusgrunden. En større gren var i den forbindelse faldet ned og havde ramt kvindens hofte og ben, så hun blev indlagt på et sygehus til behandling for diverse knoglebrud.

Politiet har optaget rapport om ulykken for at få klarlagt de nærmere omstændigheder og herunder finde ud af, om nogen kan drages til ansvar for kvindens tilskadekomst.

Indbrud i Perioden

Klintvej, Klint, Nykøbing Sj.