Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Nykøbing Sjælland i tidsrummet 2023/09/26 til 2023/10/10.

Humanitær eftersøgning – Lumsås, Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 12.21 fik politiet en anmodning fra pårørende til en 89-årig kvinde fra Lumsås, som var forsvundet fra sin bopæl og ikke var set af plejepersonale siden aftenen før.

Pårørende og hjemmeplejen havde selv ledt forgæves efter den 89-årige, der har svært ved at finde rundt og i øvrigt er dårligt gående med en rollator.

Politiet iværksatte en humanitær efterlysning af den 89-årige, som også blev efterlyst offentligt med foto via det sociale medie X.

En helikopter blev rekvireret til at deltage i eftersøgningen, da politiets søgen med flere patruljer ikke umiddelbart havde givet noget resultat.

Helikopteren ankom kl. ca. 15.45 til området og deltog kortvarigt i eftersøgningen, indtil en hundepatrulje fandt den 89-årige i live ved et sommerhus i sommerhusområdet syd for Lumsås. Hun blev dog tilset

Eftersøgningen blev herefter indstillet, og politiet fjernede efterlysningen fra det sociale medie X.

Narkokørsel på knallert – Nykøbingvej, Askov, Mørkøv – Holbæk

Kl. 09.05 blev en 31-årig mand fra Mørkøv som fører af en lille 30-knallert standset på Nykøbingvej ved Mørkøv med henblik på en rutinemæssig kontrol.

Den 31-årige kunne mistænkes for at være påvirket af narkotika under kørslen, da en narkometertest gav udslag for påvirkning af amfetamin.

Politiet anholdt den 31-årige kortvarigt, så han kunne få udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer i forbindelse med sigtelsen for narkokørsel på knallerten.

Narkokørsel på knallert – Nykøbingvej, Holbæk

Kl. 02.10 standsede politiet rutinemæssig en knallertkører, der kørte ad Nykøbingvej i Holbæk.

Føreren var en 36-årig mand fra Holbæk, som var ædru, men blev mistænkt for at være påvirket af narkotika under kørslen. Han blev derfor sigtet for narkokørsel og kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Når analyseerklæringen foreligger, vil han høre nærmere fra politiet om sagens videre forløb.

Indbrud i Perioden

Canadavej, Klint, Nykøbing Sj.

Gl. Ebbeløkkevej, Ebbeløkke, Nykøbing Sj.

Thorsvej, Vester Lyng, Nykøbing Sj.