Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Nykøbing Sjælland i tidsrummet 2023/08/08 til 2023/08/22.

Bil taget fra vanvidsbilist -Havnegade, Nykøbing Sj.- Odsherred

kl. 01.30 stoppede politiet en 35-årig kvinde fra Odsherred, som kørte bil, selvom hun var kraftigt spirituspåvirket. Et pust i alkometeret viste et resultatet på over 2,0 promille. Kvinden blev sigtet og anholdt for at få udtaget en blodprøve. Bilen blev beslaglagt, da den høje promille falder under reglerne om vanvidskørsel. Efter blodprøveudtagelsen blev den 35-årige løsladt. Hun accepterede, at politiet tog bilen, og nu afventes svaret på analysen. Senere når sagen skal for retten, vil der blive taget stilling til om bilen kan endeligt konfiskeres.

Narkokørsel – Egebjergvej, Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 03.05 kørte en patrulje på Egebjergvej i Nykøbing Sj., hvor de standsede en 34-årig lokal man i en rutinekontrol. Den 34-årige blev testet med narkometeret, som viste sig at han var påvirket af hash. Han blev sigtet, anholdt og fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt.

Savnet person – Nordre Strandvej, Lumsås, Nykøbing Sjælland

Kl 19.37 fik politiet melding om, at en 73-årig kvinde var forsvundet på stranden ved Sonnerup. Kvinden, der lider af alzheimers, var forsvundet under en gåtur med et familiemedlem. Politiet efterlyste kvinden offentligt og brandvæsnet blev tilkaldt for at hjælpe i eftersøgningen med en drone. Efter små to timer blev politiet kontaktet af en borger, der havde fundet den forsvundne 73-årige i god behold.

Indbrud i Perioden