Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Nykøbing Sjælland i tidsrummet 2023/05/02 til 2023/05/16.

13-årig snittet med kniv af 14-årig – Jernbanevej, Nykøbing Sj. -Odsherred

Kl.18.47 kørte politi og ambulance til togstationen til Nykøbing Sj., hvor en 13-årige var blevet snittet med en kniv af en 14- årig bekendt. De to mødtes på stationen for at udrede en strid, og det udviklede sig, da den 14-årige trak en mindre kniv og stak den 13-årige.

Den 13-årige blev kørt til skadestuen, hvor det blev konstateret, at hans skader var overfladiske og ikke livstruende. Togdriften blev indstillet, mens politiet undersøgte området for spor med hundepatruljer.

Politiet ledte efter den 14-årige mistænkte, som blev anholdt på en adresse i Odsherred kl. 19.39. Han blev tilbageholdt og taget med på stationen, hvor de sociale myndigheder overværede afhøringen. Begge drenges forældre blev orienteret om sagen.

Den tilskadekomne dreng kunne komme hjem efter skadestuebehandlingen. Den 14-årige blev overdraget til sine forældre senere på aftenen. Han kan ikke straffes, da han er under den kriminelle lavalder. Der venter nu en social indsats mellem myndighederne i forhold til at tage hånd om den 14-årige. Begge drenge er fra Odsherred kommune.

Brandundersøgelse – Hesseløvej, Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 15.10 slog beboere på en privat adresse alarm til brandvæsnet, da der pludselig var opstået en ildebrand i deres skur.

Brandvæsnet fik hurtigt bekæmpet ilden, men flere effekter i skuret blev ødelagt af flammerne, ligesom der opstod skader på skurets tag og en mur.

Ingen personer kom til skade ved branden, hvis årsag nu skal undersøges nærmere af politiet, der bl.a. vil kigge på, hvorvidt de elektriske installationer i skuret kan have været en medvirkende årsag til brandens opståen.

Piger befamlet af fremmed mand – Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 18.05 modtog politiet en henvendelse fra pårørende til en 15-årig pige fra Nykøbing Sj., som sammen med en 16-årig veninde var blevet befamlet af en fremmed mand.

Pigerne var ved Nykøbing Sj. station steget ind i en bus, hvor de på skift var blevet befølt flere steder på kroppen af den fremmede mand, der bagefter var forsvundet fra området.

Politiet fik afhørt de to piger om deres oplevelser, og ud fra deres forklaringer samt øvrig efterforskning i sagen har politiet allerede nu mistanke til en bestemt mand, der vil kunne mistænkes for at have krænket pigernes blufærdighed i bussen. Ham vil politiet snarest få sigtet og afhørt til sagen.

Spirituskørsel – Egebjergvej, Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 23.00 blev en 65-årig kvinde fra Odsherred stoppet rutinemæssigt, da hun kom kørende i bil på Egebjergvej i Nykøbing Sj. Et alkometertest viste, at hun havde en promille over det tilladte, så hun blev sigtet og anholdt, for at få udtaget en blodprøve, hvorefter hun blev løsladt.

Indbrud i Perioden

Øvej, Klint Strand, Nykøbing Sj.