Efterårets farver og former
Lav kunstværker med Odsherreds Kunstmuseum og Malergården i efterårsferien.
Tag familien med på Odsherreds Kunstmuseum og kast jer ud i sjove tankeeksperimenter. Undersøg, hvad der sker, når man giver slip og lader sanserne styre de streger, der kommer på papir. På museets værksted ligger materialer klar til eksperimentet: papir, tegneredskaber o. lign plus en vejledning til, hvordan man tegner på en måde, hvor kroppen, sanserne og tilfældighederne får lov at styre processen. Tag en tegneplade i hånden og find et inspirationssted inde på museet eller ude i museumshaven.
Bliv inspireret i udstillingen af Astrid Kruse Jensens stemningsfulde fotokunstværker, hvor tilfældighedsprincippet også kommer i spil. Der er åbent i værkstedet hver dag fra den 14.- til den 22. oktober kl. 10.30-15.30.
Det er gratis at deltage, når entrebillet er betalt. Gratis entre for børn.

Efterårsblade – kunstworkshop på Malergården
Efteråret banker på døren. Tag familien ved hånden og gå ud og fang flotte blade i Malergårdens smukke haver, der står med det fineste efterårsløv. Brug bladene som grundelement til et kunstværk helt efter eget kreativt valg. I Malergårdens kunstlokaler ligger der vejledning til at lave sjove og flotte tegninger med bladene.
Workshoppen er ikke bemandet. Der er åbent i værkstedet hver dag fra den 14.- til den 22. oktober kl. 10.30-15.30. Det er gratis at deltage, når entrebillet er betalt. Gratis entre for børn.

Foto: Museum Vestsjælland
Foto: Museum Vestsjælland