Hjerneskadeforeningen Vestsjælland
Formand Lise Kiving
Elmelunden 21
4180 Sorø
22 99 39 72
lise-n@live.dk

Foreningen mødes på “Værkerne” til Torsdagscaféerne på
Sorøs Kultur Fritidscenter
Frederiksvej 27
4180 Sorø

Bliv medlem af foreningen
Bliv medlem af Facebookgruppen 

Hjerneskadeforeningens socialrådgiver yder telefonrådgivning på tlf. 6038 4119
Mandag og fredag lukket
Mandag kl. 17.00-19.00
Tirsdag og onsdag kl. 10.00-14.00
Torsdag kl. 10.00-13.00

Netværk for hjerneskadede og pårørende
Hjerneskadeforeningen er en forening og et netværk for senhjerneskadede, pårørende og interesserede. Hjerneskadeforeningen Vestsjælland dækker kommunerne i Sorø, Slagelse, Holbæk, Kalundborg og Odsherred.

Omkring 120.000 mennesker lever med en hjerneskade i Danmark. Den vestsjællandske afdeling af Hjerneskadeforeningen arrangerer bl.a. foredrag for ramte, pårørende, fagfolk og alle øvrige interesserede.

Det er formålet at oplyse om hjernen og omfanget og følger efter en senhjerneskade alt efter hvor i hjernen, skaden er sket. De fysiologiske og kognitive følger af skaden samt taler om følgesygdomme efter en hjerneskade. Man kan også blive klogere på, hvordan hjernerystelse og stress hænger sammen med hjerneskader, samt hvordan det er at være pårørende til et familiemedlem, der er ramt af en senhjerneskade.

Meld dig ind
Det koster kun 300,- kroner om året at være medlem af Hjerneskadeforeningen, og medlemskabet dækker hele husstanden. Heraf går 125,- kroner til lokalforeningen, som sørger for lokale aktiviteter, netværk og forbedrede tilbud i Sorø Kommune.

Som medlem af Hjerneskadeforeningen er du med til at sikre bedre forhold for hjerneskadede og pårørende i hele landet.

Du modtager bl.a. medlemsbladet HJERNESKADET med artikler og seneste nyt på hjerneskadeområdet. Du får gratis telefonisk rådgivning af socialrådgiverne, og du får mange muligheder for kontakt med og støtte fra ligesindede.

Netværket ses flere gange om måneden til Torsdagscaféer på Værkerne, hvor medlemmerne mødes til hyggeligt samvær. Og der er ofte spændende tilbud til medlemmerne i alle caféerne i Sorø, Slagelse, Kalundborg, Holbæk og Nykøbing Sj. hver uge.

Lokalafdelingen arrangerer udflugter, ture og andre aktiviteter i nærområdet. Ud over foredrag og events tilbydes desuden bisidderhjælp og rådgivning.

sølvpartner