Lars Bindesbøll Jakobsen

Nykøbing og Odsherreds Begravelsesforretning 
Grundtvigsvej 13
4500 Nykøbing Sj.
59 91 01 03
info@bindesboll.dk
Følg Bindesbøll Begravelse på Facebook 

Din lokale bedemand i Odsherred
Når en kær ven eller et elsket familiemedlem falder bort, er det en hjælp i nøden, at man trygt kan overlade koordinering af afskeden til professionelle i nærområdet. Bindesbøll Begravelse er med hele seks lokale afdelinger stærkt repræsenteret i både Holbæk og Odsherred. Udover afdelingen på Grundvigsvej i Nykøbing Sj., finder du Bindesbøll Begravelse i Holbæk, Tølløse, Højby, Asnæs og Fårevejle. Indehaver Lars Bindesbøll Jakobsen kan med stolthed fortælle, at begravelsesforretningen skriver sin historie tilbage til 1894.

Som en af de første bedemandsforretninger i vores område, lægger Bindesbøll stor vægt på bevarelsen af et godt omdømme ved hjælp af god service og gennemsigtige priser. Alle deres bedemænd er uddannet eksamineret bedemand, og deltager løbende på relevante kurser. De sætter en stor ære i at yde dig den bedste service og faglige viden. 

Bedemændene i Nykøbing Sj. mødes med dig, hvor det passer dig bedst, og hvor du føler dig tryggest. De udarbejder altid i forbindelse med en samtale et økonomisk overslag, som sikrer overblik i hele forløbet.

Sørger for alt det praktiske
Bindesbøll Begravelse hjælper dig med alt det praktiske, lige fra at kontakte præsten og finde en dato for bisættelsen eller begravelsen, til at anmelde dødsfaldet, bestille blomster mm. Hvis I ønsker en borgerlig bisættelse, er dette naturligvis også muligt. 

Efter ceremonien er der tradition for at mødes til mindesammenkomst. Som familie har I brug for at runde dagen af med familie og venner, hvor I kan snakke om fælles minder, ofte bliver stemningen lidt lettere, og I kan hjælpe hinanden med at mindes.

Bindesbøll Begravelse hjælper gerne med at arrangere kaffebord efter Jeres ønsker. De kender Nykøbing Sj. og har derfor mange gode kontakter at trække på, uanset hvad I ønsker.

Planlæg det sidste farvel
Med Bindesbøll Begravelse i Odsherred ved din side, kan du koncentrere dig om dig selv og din familie i de svære tider, som kommer efter et dødsfald. Bindesbøll Begravelse hjælper dig med at planlægge en personlig og nærværende afsked med din kære og spørger således ind til afdødes personlighed og liv under samtalen.

”Folk fortæller ofte om deres tanker og ønsker for den sidste rejse, men når vi så spørger om de har skrevet det ned eller talt med den nærmeste familie om det, er svaret ofte nej,” siger Lars Bindesbøll Jakobsen.

Derfor anbefaler han, at man i god tid tager et møde med bedemanden om det sidste farvel. Her kan det hele blive noteret, så de pårørende ved præcis hvad de skal gøre.

”Vi lever i et samfund, hvor vi planlægger stort set alt, så at planlægge sin egen bisættelse/begravelse, giver ro til at leve livet,” tilføjer Lars. Bindesbøll Begravelse kommer gerne hjem til dig, eller du kan bestille en tid i en af deres forretninger i Holbæk og Odsherred.

Kontakt Bindesbøll Begravelse pr. mail eller ring på døgntelefon 59430207.

 

sølvpartner