Artiklen er sponseret

Hvad enten du arbejder i en lille eller stor virksomhed, så kender du sikkert alt til en dyr elregning. Det kan være en stor post i virksomhedens budget at betale for strøm, og med digitaliseringen er sandsynligheden for, at jeres strømforbrug kommer til at stige, kun større. Derfor er det oplagt at investere i jeres strømforbrug. På https://www.atea.dk/eshop/manufacturers/eaton/  finder I mange forskellige løsninger til at få bedre kontrol over jeres strømforbrug samt programmer som kan hjælpe jer, hvis I skulle være udsat for strømsvigt.

Hold produktiviteten og effektiviteten oppe

Hvis jeres arbejdsdag som så mange andres også indebærer computere, elektriske systemer og kommunikation på online platforme, så er I dybt afhængige af, at jeres strømforsyning og -tilgængelighed er stabil. Hvis I er udsat for et strømsvigt i, resulterer det oftest i nedetid, hvilket svigt, så nedsættes både jeres produktivitet og arbejdsaktivitet. Det kan I komme i forkøb med energibesparende UPS-anlæg fra Eaton til strømbeskyttelse og nødstrøm. Anlæggene kan gøre en stor forskel for jeres produktivitet, hvis uheldet skulle være ude, da I så er sikret strøm alligevel og undgår tid, hvor I ikke kan arbejde.

Eaton har løsningen

For at undgå de situationer, er det optimalt at forebygge, at de opstår. Det gør I bedst ved at sikre, at I har styr på jeres strømforsyning og -beskyttelse. Det kan I gøre med løsninger fra Eaton. Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der passer til jer, så kan du tage kontakt og få gode råd og vejledning til forskellige online- og offlineløsninger, nødstrømsløsninger, PDU’er og meget mere fra Eaton – som alle kan sikre jeres arbejdsgang i løbet af dagen. Så slipper I for at skulle rive håret af jer selv og få kaffen galt i halsen i frustration. Så smut ind på hjemmesiden og dan dig overblik, eller giv dem et kald allerede i dag.

Det kan være en stor post i virksomhedens budget at betale for strøm, og med digitaliseringen er sandsynligheden for, at jeres strømforbrug kommer til at stige, kun større. PR-foto

Sider2022