Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Nykøbing Sjælland i tidsrummet 2023/05/15 til 2023/05/30.

Beredskabslovgivningen – Gammelgårdsvej, Stårup, Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 00.33 rykkede brandvæsnet ud til brand i en affaldsbunke med træ, hvor ilden var genopblusset efter en tidligere afbrænding.

Der skete ikke nogen utilsigtet skade ved branden, efter at en 40-årig mand fra Nykøbing Sj. tidligere havde brændt noget gammelt træ af i bålet på et tidligere tidspunkt.

Politiet sigtede den 40-årige for overtrædelse af beredskabslovgivningen, fordi han ikke havde sikret sig, at afbrændingen kunne blusse op igen, så der ikke var kontrol med afbrændingen. Han kan derfor forvente at få en bøde som afgørelse på sagen.

Løsladelse – Mand slået i hovedet – Nykøbing Sj. – Odsherred

En 26-årig mand fra Korsør blev løsladt tirsdag eftermiddag efter afhøring til en sag om vold mod en 35-årig mand fra Nykøbing Sj. i de tidlige morgentimer tirsdag.

Den 26-årige var ved anholdelse påvirket i en sådan grad, at han inden afhøring til sagen tilbragte nogle timer i detentionen for at blive afruset.

Trods løsladelsen er den 26-årige fortsat sigtet i sagen, som senere vil finde sin retlige afgørelse, når efterforskningen i sagen er endeligt afsluttet.

Mand sigtet for blufærdighedskrænkelse – Nykøbing Sj. – Odsherred

En 32-årig mand fra Litauen blev tirsdag aften anholdt som mistænkt for at have krænket to piger i bussen i Nykøbing Sj. mandag eftermiddag.

Politiet traf i anden anledning den 32-årige ved Holbæk sygehus, hvorefter han blev anholdt og sigtet for blufærdighedskrænkelse over for to piger på 15 og 16 år i Nykøbing Sj., da de opholdt sig i en bus og blev befamlet forskellige steder på deres kroppe.

Den anholdte litauer blev afhørt til sagerne og efterfølgende løsladt. Sigtelserne er opretholdt, så han kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne strafferetlig skal afgøres.

Mand slået i hovedet – Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 06.15 fik politiet via alarm 112 melding om, at den ene af to påvirkede mænd, der havde været i slagsmål med hinanden, nu løb rundt på Havnegade og måske medbragte en totenschlæger.

Et par patruljer kørte til området, hvor politiet fik kontakt til en lettere spiritus-/narkopåvirket, 35-årig mand fra Nykøbing Sj., som oplyste at være blevet slået i hovedet et par gange med en totenschlæger, som en bekendt var i besiddelse af. De havde begge opholdt sig på den 35-åriges bopæl, men den bekendt var pludselig blevet voldelig og verbalt truende over for den 35-årige.

Efter volden var den bekendte flygtet fra stedet, men politiet fandt ham på en parkeringsplads ved et supermarked på Madvigs Plads. Den bekendte var også påvirket af spiritus og blev identificeret som en 26-årig mand fra Korsør, der var i besiddelse af en totenschlæger.

Den 26-årige blev anholdt kl. 07.05 som mistænkt for grov vold mod den 35-årige, som blev sendt på skadestuen for at blive undersøgt for eventuelle skader som følge af volden.

Den anholdte blev bragt til politistationen i Roskilde til afrusning og efterfølgende afhøring i voldssagen og overtrædelse af våbenlovgivningen i forhold til totenschlægeren. Politiet vil herefter tage stilling til, hvad der videre skal ske med den 26-årige mand, når den uopsættelige efterforskning er afsluttet.

Indbrud i Perioden

Brombærvej, Nykøbing Sj.
Klintvej, Sonnerup, Nykøbing Sj.